وبینار تخصصی «روابط دختر و پسر» در جهاددانشگاهی برگزار شد

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۰۷ کد : ۲۵۸۱۳ فرهنگی
وبینار تخصصی «روابط دختر و پسر» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
وبینار تخصصی «روابط دختر و پسر» در جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه‌وبویراحمد، سیدحسین موسوی، روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه امروز، 25 آذرماه در وبینار تخصصی «روابط دختر و پسر»، اظهار کرد: روابط پسر و دختر که شامل عشق و ازدواج موفق است بنا بر مدیریت روابط آنهاست که براصل ارتباط است.
وی افزود: 3 نظریه در روابط داریم؛ اول: عده ای معتقدند پسر و دختر باهرگونه کیفیتی در هرشرایط سنی بصورت آزادانه روابط برقرار می‌کنند، دوم: عده ای دیگر نگاهی مذهبی افراطیون به این مسئله دارند و نظرشان براین است که دختر وپسر هیچ گونه روابط عاطفی برقرار نکنند به دلیل اینکه آسیب های زیادی بر آنان وارد می‌شود مگر در شرایط ازدواج، سوم: روابط دختر و پسر با مدیریت و رعایت عرف و حد و مرز.
این روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه اضافه کرد: عرف کشور انگلستان، دختران بدون روسری و پسران با پوشش دلخواه و روابط متفاوتی شکل می‌گیرد، درصورتی که درکشور ما خانم ها عرف را که رعایت می‌کنند تنها پوشش ظاهری نیست؛ در واقع سلامت روانی و پاک بودنشان و این پوشش تداعی کننده عفاف است. اگر  شروع روابط برحسب بلوغ باشد یعنی دختران درسن ۹ سالگی و پسران درسن ۱۵سالگی، بدترین آسیب هم از لحاظ روحی و هم جسمی را می‌بینند.
موسوی تصریح کرد: معمولا اولین دوران روابط، روابطی است که بصورت جامع در دوران دانشگاه به روابط عاطفی منتهی می شود.مدیریت روابط به این معناست،خانم ها ادبیات گفتاری خود را تقویت کرده و از بابت ناتوانی هایش نهراسند و همچنین حریم شخصی و عرفی خود را حفظ کنند و توانمندی هایشان را بروز دهند.
وی ابراز کرد: افرادی هستند که کمبودهای نوجوانی را در مقابل با جنس مخالف کشف می‌کنند و معتقدند که طرف باید چالش های روانی و کمبودی او را پرکند و ما باید از لحاظ عاطفی درخانواده این چالش ها را پر کنیم که نوجوان دچار این دسته از مشکلات نشود و به دنبال عشق خارج از معیارهای ازدواج نباشند.
این رواسناس یادآور شد: شروع بسیاری از دعواها که به طلاق عاطفی و رسمی کشیده می شود به شیوه وکیفیت روش آشنایی اولیه بستگی دارد.در روابط دختر و پسر اگر یکی از آنها طرف مقابل را به چشم کالای جنسی ببیند، شکست و آسیب است.
موسوی افزود: جامعه ما روز به روز به دلیل هجوم دنیای مجازی و عوض شدن سبک زندگی به سبک زندگی اروپایی تغییر می‌کند و با عرفی متفاوت.به این معناست که فرهنگ ها به هم نزدیک و با نگاه هایی با جنبه مثبت و منفی.
وی اضافه کرد: تفاهم به معنای این است که انسان ها زاویه دید و جهان بینی‌شان و هدف و مسیرشان چقد به هم نزدیک است و اگر فرد مخالف چیزی باشد شما به نظرش احترام بگذارید و به این معنا نیست همه چیزشان مثل هم باشد و لذتی ندارد مثل این میماند که با آیینه خود زندگی می کنید و درک تفاوت هاست.
این مدرس دانشگاه بیان کرد: به دنبال روابط برابر و مساوی در مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی باشید و متفاوت بودن باعث ایجاد چالش هایی در روابط می شود.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی روابط دختر و پسر وبینار تخصصی طلاق عاطفی


( ۱ )

نظر شما :