فرآیند ساختاری متولیان اشتغال؛ مهمترین مشکل مشاغل خانگی

۰۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۷۲۹۵ آموزشی
قائم مقام کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهمترین مشکل توسعه مشاغل خانگی در استان فرایند ساختاری دستگاه‌های متولی اشتغال است.
فرآیند ساختاری متولیان اشتغال؛ مهمترین مشکل مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، علی اصغر قلی پور، قائم مقام کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد امروز، پنجم بهمن ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مهمترین عامل در جهت رشد و ارتقای هر جامعه ای در زمینه های مختلف از جمله توسعه مشاغل خانگی، آموزش‌های مداوم، پیوسته و با کیفیت است، همچنین آموزش های کسب و کار و کارآفرینی، آموزش های مبتنی بر مشاوره‌های شغلی و شناسانیدن در توانمندی های شخص می تواند در توسعه مشاغل خانگی مؤثر باشد.
وی تصریح کرد: قوانین قدیمی زیادی وجود دارد که بالغ بر ۶۰ درصد از این قوانین تنها باعث افزایش هزینه های سربار و اضافی بدون هیچ اثر بخشی بر دوش ملت و دولت شده است که در صورت حذف قوانین اضافی در بخش مشاغل خانگی، رشد اقتصادی و افزایش تولید ناخالصی داخلی را در پی خواهد داشت.
قائم مقام کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جهت حمایت از مشاغل خانگی در استان کهگیلویه و بویراحمد توجه به بازاریابی و فروش محصولات، ایجاد شبکه کسب و کار، حمایت از پشتیبان ها، آموزش و توانمندسازی و اعطای تسهیلات دارای اهمیت زیادی است.
قلی‌پور تاکید کرد: صنایع دستی، فرش دستباف و مجموعه زیر گروه کشاورزی مهمترین فرصت‌ها و ظرفیت‌های مشاغل خانگی در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.
وی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی، فرش دستباف و صنایع دستی، گیاهان دارویی و صنایع کوچک در قالب کسب و کارهای خانگی قرار می‌گیرند که ظرفیت توسعه بازار در سطح ملی و منطقه‌ای را دارند.
قائم مقام کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: نداشتن توانایی در فروش و کسب سود، نبود توانایی کارشناسان مسئول کسب و کار و اشتغال در تبیین و ارائه مشاوره های شغلی و کسب و کار، توجه نداشتن به الزامات توسعه مشاغل خانگی توسط کارشناسان و دستگاه‌های متولی و همراهی و همکاری نکردن دستگاه‌های متولی اشتغال از مجریان و راهبران از جمله نقاط ضعف متقاضیان راه اندازی کسب و کار خانگی هستند.
قلی‌پور عنوان کرد: مهمترین مشکل توسعه مشاغل خانگی در استان فرایند ساختاری دستگاه‌های متولی اشتغال است، اجرای یک کسب و کار خانگی که مستلزم بیشتر از یک هفته زمان نمی باشد در حال حاضر تا یک سال هم به طول می انجامد که این مسئله سمی زهرآگین در توسعه مشاغل خانگی در استان است.
وی اضافه کرد: اجرای مطلوب هر پروژه ای مستلزم انجام پژوهش و مطالعه است که باید نتیجه پژوهش ها به مسئله تعمیم داده شود تا در توسعه مشاغل خانگی مؤثر واقع شود و اساس موفقیت طرح مشاغل خانگی مطالعات است.
قائم مقام کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: هر رشته دانشگاهی زمینه راه اندازی کسب و کار مرتبط با خود را دارد البته باید در این رابطه آسیب شناسی فضای کسب و کار موجود کشور انجام شود.
قلی‌پور خاطرنشان کرد: صنایع دستی و فرش، گیاهان دارویی، مواد غذایی، زیر گروه‌های کشاورزی و طیور مشاغل خانگی مناسب زنان با توجه به فرهنگ استان هستند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی مشاغل خانگی کسب و کار و کارآفرینی تولید ناخالصی داخلی


( ۱ )

نظر شما :