وبینار «جایگاه زنان در انقلاب اسلامی» در جهاددانشگاهی برگزار شد

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۳ کد : ۲۷۶۴۱ فرهنگی
وبینار «جایگاه زنان در انقلاب اسلامی» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و خبرگزاری قرآنی ایکنا به مناسبت روز زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد.
وبینار «جایگاه زنان در انقلاب اسلامی» در جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیده هدایت خواه، استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان امروز، 15 بهمن‌ماه در وبینار «جایگاه زنان در انقلاب اسلامی»، اظهار کرد: زن زیربنایی‌ترین پایه اخلاقی را در یک جامعه رقم می‌زند و با استفاده از پایگاه اجتماعی مختلف نقش‌های گوناگونی را عهده‌دار می‌شود که منجر به پیشرفت هر جامعه در ابعاد مختلف خواهد شد.
وی افزود: اسلام کار کردن زنان در سطح جامعه را مجاز و همیاری آنان را در زندگی مشترک ضروری می‌داند و حضرت فاطمه زهرا (س) باید الگوی بسیار عالی در این زمینه برای زنان جامعه ما باشد.
استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان حضرت فاطمه زهرا را الگوی  بسیار عالی در پیشرفت زنان در جامعه اسلامی برشمرد و تاکید کرد: زنان جامعه ما اثبات کرده‌اند با تکیه بر خداوند می‌توانند الگوی قوی جهت تحولات شگرف در جامعه در همه ابعاد باشند.
هدایت‌خواه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب درباره سبک زندگی صحبت‌های عالی داشته‌اند که زنان، خانواده‌ها و مسئولین باید از این بیانات به نحوی مطلوب استفاده کنند.
وی ابراز کرد: ما منکر پیشرفت زنان در جامعه خودمان نیستیم اما به آنان آنچنان که باید و شاید عرصه کار و فعالیت به خصوص در زمینه مشاغل خانگی چندان به زنان بها داده نشده است.
این استاد دانشگاه اتاق‌های شیشه‌ای محدود کننده را شایسته جایگاه زنان در جامعه اسلامی ندانست و عنوان کرد: باید تنگ نظری‌ها درباره جایگاه زنان برداشته شود.
همچنین، مجتبی شریعتی، استاد دانشگاه نیز با اشاره به الگوی تمام فاطمه زهرا (س) در جامعه، گفت: چرا نباید الگوی زنان ما این بانوی بی نظیر نباشد.
وی تصریح کرد: هم اکنون 50 درصد صندلی دانشگاه‌ها مربوط به زنان است و پژوهش‌های برتر در جامعه ما مربوط به این قشر است.
این مدرس دانشگاه ابراز کرد: از نظر مقام معظم رهبری شخصیت والای زن هنوز ترسیم نشده است و زنان باید در عرصه توسعه گام‌های اساسی‌تری را بردارند.
هدایت‌خواه ابراز کرد: نقش و جایگاه زنان در جامعه از نظر اسلام ویژه و با اهمیت است به همین دلیل هم وظایفی بر عهده آنهاست و هم آسیب‌هایی تهدیدشان می کند.
وی یادآور شد:  آزادی و برابری زن و مرد آن گاه سود می‌بخشد که هیچ کدام از مدار و مسیر طبیعی و فطری خویش خارج نشوند و هر کدام به جایگاه خود آگاه و پایبند باشند.
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: نظام غرب گاها زن را کالا مصرفی می‌داند اما دین مبین ما اسلام زن را شرافت مایه عزت و پیشرفت جامعه می‌داند که جامعه را سربلند می‌کند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی وبینار جایگاه زنان در انقلاب اسلامی ولادت زهرا(س)


نظر شما :