رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۹ کد : ۷۴۷۴۱ تاپ خبر
دکتر صاحب سروش فر، به عنوان رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، حجت الاسلام حمزه پیشقدم، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای امر به معروف جهاد دانشگاهی که در سالن اجتماعات این نهاد انقلابی برگزار شد، با توجه به ایام اربعین حسینی، گفت: وجود مقدس پیامبر رحمت فرمودند که کربلا پاکترین و از نظر احترام بزرگترین بقعه بر روی زمین است، و الحق که کربلا یکی از بسط ها و مسیر های منتهی به بهشت است. 
وی در ادامه با اشاره به توصیه امام صادق (ع)، اظهار کرد: هم حضور افراد مؤمن و هم دعوت از دوستان برای پیاده روی اربعین مورد تاکید است، چرا که حضور در پیاد روی اربعین توفیق بزرگ الهی است و اگر انسان قادر به حضور نبود، می تواند در راستای احیای این سنت حسنه کمک کار زائرین اربعین باشد.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به موضوع امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک فریضه دینی و مسئولیت اجتماعی، اضافه کرد: یقینا تبعیت از این فریضتین و‌ مسئولیت اجتماعی زمین را برای حفظ و بقاء نظام اجتماعی فراهم می کند و بی توجهی به  این فریضتین می‌تواند آثار سوء و غیر قابل جبرانی بر پیکره نظام اجتماعی وارد کند چرا که در احادیث معصومین (ع) از ترک امر به معروف و‌ نهی از منکر به عنوان غلبه اشرار یاد می کنند که مدیریت به دست نااهلان و اشرار می افتد.
حجت الاسلام پیشقدم بیان کرد: همه نهاد ها و سازمان های تربیتی و آموزشی به عنوان نیرو و عوامل فرهنگ پذیری افراد، مسئولیت انتقال ارزش های معروف جامعه که مورد تاکید دین و عقل و اخلاق را به عهده دارند، دانشگاه هم به عنوان یک نهاد اجتماعی از این فرایند جدا نیست. 
وی بیان کرد: چنانچه دانشگاه نتواند با تاکید بر ارزشها و اهداف معروف های ویژه خود، عاملان خود را هدایت و‌ کنترل کند، امنیت و ثبات و انسجام روانی و اجتماعی جامعه مختل می شود و روند پیشرفت و‌ توسعه در جامعه دچار رکود می‌شود .
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کشورهای درگیر جنگ، گفت: نمی شود همزمان با جنگ انتظار پیشرفت از کشورهای جنگ زده داشت چون نداشتن امنیت مانع توسعه یافتگی است و امنیت روانی و اخلاقی هم اگر در جامعه ای مورد اهتمام نباشد یقینا سد و مانع پیشرفت خواهد بود و لذا باید این موضوع فرهنگ امنیت اخلاقی در برنامه دستگاه ها و نها‌دهای آموزشی باشد تا علاوه بر علم آموزی مسئله امنیت اخلاقی هم رشد کند.
حجت‌الاسلام پیشقدم در ادامه با اشاره به موضوع شورای امر به معروف دستگاه های حاکمیتی، تصریح کرد: در سه بخش آموزشی، نظارتی و مردمی در حال فعالیت هستیم که در بخش آموزشی شورای امر به معروف جهاد دانشگاهی می تواند سه کار مهم و اساسی را انجام دهد .نخست موضوع امر به معروف و ‌نهی از منکر با نگاه علمی و‌ تخصصی مورد توجه قرار گیرد و با ایجاد بستر تحقیق و پژوهش علمی در قالب پایان نامه دانشجویان را به سمت تاثیر و نقش این فریضه سوق دهند. دوم بحث میز تحقیق و ‌پژوهش دانشگاهی در باب امر به معروف و نهی از منکر و جایگاه آن در تمدن اسلامی و تاثیر گذاری آن با نگاه علمی پرداخته شود و در مرحله بعد احصای معروفات و‌ منکرات و ریشه یابی و ریشه شناسی علل و عوامل ترک معروف و‌ گرایش به سمت منکر توسط کارشناسان دانشگاه و همکاری ستاد می تواند کمک به احیاگر این فریضتین کند.
وی با اشاره به موضوع نظارت بر عملکرد دست های حاکمیتی، افزود: ترویج معروف اداری و برخورد با منکر اداری را وظیفه خود و شورای امر به معروف می دانیم و در همین راستا نظارت بر عملکرد دستگاه ها داریم و در این جلسه بار هم موضوع خانه های سازمانی  را یادآور می شوم که خلاف قانون عمل کردن در بحث خانه های اداری یک منکر است و این موضوع را جدی پیگیری و نتیجه حاصله را به مردم اعلام خواهیم کرد. 
همچنین، در ادامه دکتر صاحب سروش فر، رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: جهاد دانشگاهی بستر مناسبی برای عملیاتی ساختن تفکرات علمی دانشجویان است.
وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی با بهره گیری از توانمندی‌های علمی و پژوهشی که دارد در عرصه محرومیت زدایی  در استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت های علمی و تحقیقاتی خوبی را داشته است.
رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه فعالیت های فرهنگی ماندگار نقش آفرینی می کند و فعالیت های این نهاد بکر و منحصر به فرد است
سروش فر در ادامه با اشاره به نقش امر به معروف و نهی از منکر در پیشرفت جامعه در ابعاد مختلف، تصریح کرد: این فریضه الهی به عنوان الگویی عملی برای جامعه دانشگاهی و حتی کل جامعه مطرح است.
وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی نهادی برخاسته از انقلاب اسلامی است و همه جهادگران می بایست با تاسی از شهدا در مسیر اهداف امر به معروف و نهی از منکر حرکت کنند.امر به معروف تنها محدود به حجاب و عفاف نیست بلکه باید کانون فکری برای توسعه معروفات در همه ابعاد جامعه باشد، در برابر هجوم فرهنگی بیگانه ها باید از پتانسیل های موجود در جامعه دانشگاهی استفاده مناسب را انجام دهیم.
این عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج بیان کرد: جهاد دانشگاهی می تواند بازوی توانمند دولت و نظام جهت پیشرفت جامعه باشد و در این راستا جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد آماده است سهم خود در حوزه ها و زمینه های مورد تاکید مقام معظم رهبری در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر را به صورت جدی اجرا کند.جهاد دانشگاهی پل ارتباطی میان دانشگاهیان و آرمان های انقلاب است
یادآور می‌شود، در پایان این نشست دکتر صاحب سروش فر، به عنوان رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی، ایمان اکبری، جانشین رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر جهاد دانشگاهی و موسی کهن به عنوان دبیر و رابط شورای امر به معروف و نهی از منکر جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شدند.

کلیدواژه‌ها: امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی دکتر صاحب سروش فر


( ۲ )

نظر شما :