اعلام آمادگی همکاری فرمانداری گچساران با جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، دکتر صاحب سروش فر، رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد امروز، 28 مردادماه 1403 درخصوص دو طرح فناورانه تولید آفتکش و آنتی بیوتیک های دامی واقع در شهرک چهاربیشه گچساران، گفت: این دو طرح با پیشرفت 50 درصد از بین ۳۱ طرح فناورانه به این استان تخصیص داده شد که نیازمند دید و نظر فرمانداری شهرستان است. تمام تلاش واحد بر این است که طی مراحل قانونی بودجه لازم برای تکمیل این دو طرح فناورانه دریافت شود.
وی در مورد پتانسیل بالای آموزشهای کوتاه مدت نیز سخن به میان آورد که در این مورد روانبخش دیهیم خوب، فرماندار گچساران در این نشست اظهار کرد: این شهرستان در بحث اشتغال و نرخ بیکاری اول هست ولی در بحث صنعتی در اولویت هستیم که احتمالاً مشکل از مهاجرت است و از لحاظ اشتغال کاهلیها و کم کاریهایی صورت گرفته است.
وی افزود: از لحاظ پروژه به خصوص این دو پروژه کد و سرفصلی لحاظ نشده است و از لحاظ تملک دارایی باید کد و سرفصل تعریف شود و به همین دلیل نمیتوان برای آن بودجه گذاشت و بایستی از طریق قانونی و اداره برنامه و بودجه کد و سرفصل برای آن تعریف شود.
فرماندار گچساران بیان کرد: از هر نوع کمکی و از هر راهی جهت تخصیص بودجه و اتمام این دو طرح فناورانه استفاده خواهیم کرد در صورت حل شدن سرفصل و کد برای آن بودجه تخصیص خواهیم داد و در جذب نیرو نهایت همکاری انجام گیرد که از نیروهای بومی استفاده شود.
در ادامه ریاست واحد جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مجموعه آموزش کوتاه مدت از نیروهای بومی استفاده کرده و برای این دو طرح فناورانه نیز با اینکه در حال حاضر هر دو نگهبان بومی هستند افراد بومی در اولویت قرار دارند.
دیهیم خوب در ادامه بر ارتباط بیشتر بین جهاد دانشگاهی با فرمانداری گچساران تاکید و تصریح کرد: اساس اشتغال آموزش است و نیاز به ارتباط قویتر بین دانشگاهی آموزش کوتاه مدت شهرستان با فرمانداری است.
در ادامه همچنین، مهندس رحمت الله صمدی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: از ۱۳۴ داروخانه در استان ۷۰ تا ۸۰ درصد نیروهای تکنسین داروخانه این داروخانهها را جهاد دانشگاهی آموزش میدهد و باعث اشتغال آنها شده است.
بنابر این گزارش، در ادامه مهندس سعید رشیدی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: مراحل قانونی اخذ کد از سوی سازمان مدیریت استان و سرفصل های این دو طرح در حال طی شدن است، ضمن اینکه این دو طرح منجر به حذف بقایای سموم شیمایی در محصولات کشاورزی می شود، که می تواند باعث ارزآوری برای کشور و ایجاد اشتغال در شهرستان و استان شود.
یادآور میشود، در پایان این نشست مصوب شد که بعد از طی مراحل قانونی جهت دریافت کد و سرفصل بودجه، زمینی جهت تاسیس ساختمان آموزش و پژوهش به جهاد دانشگاهی اختصاص یابد.
نظر شما :